Stress! telefoon kapot!

Het is voor ons deze zomer fantastisch geweest we waren namelijk uitgenodigd voor het Soul&Sea Music Fest in Den Haag als vooroptreden van Martin Garrix. OMG! Daar hadden we jaren over gedroomd en het zou nu werkelijkheid geworden. Niet dat wij nu zo goed zijn maar de ervaring op zich was voor ons al meer dan voldoende. We zouden 20 min op de planken staan en moesten natuurlijk voor wat goede muziek zorgen. Daar hebben flink aan gewerkt gehad en alle muziek opgeslagen in een tablet die we daarvoor hebben zodat we dat ding alleen maar aan hoeven te sluiten op het apparatuur en de rest gaat dan vanzelf. We hadden al flink geoefend en waren zo nerveus als de pest. Dit werd nog erger toen we twee dagen van te voren erachter kwamen dat onze tablet niet wilde werken. We hadden al een reset gedaan daarna de batterij eruit en weer erin maar er gebeurde niets hij wilde gewoon niet werken. Twee dagen voor het optreden en dat ding ging kapot! en dan het ergste al onze muziek zat erin en die was er nu natuurlijk ook niet uit te halen.

We moesten de tablet natuurlijk met spoed laten repareren anders zouden we daar mooi voor gek staan en daar zaten we nou ook weer niet op te wachten. Dan maar even zoeken waar ze ons konden helpen met dit probleem. Een vriend van ons gaf ons de site van GSM Paradise waar we meteen terecht konden. We moesten de tablet wel achterlaten en zouden hem in de middags weer op mogen halen. We smeekte die jongen daar zowat om er héél voorzichtig mee te zijn want onze toekomst zat in dat ding. We zijn hem op gaan halen en alle muziek zat er nog in gelukkig. We hebben ons optreden kunnen doen wat ook een groot succes was en waardoor we nu vaker op kunnen treden. Veel adrenaline maar het is wel een fantastische ervaring geweest.

Maar het komt er eigenlijk op neer dat niemand een kapotte tablet of telefoon wilt. En wij in deze situatie er goed vanaf zijn gekomen. Uiteindelijk hebben we veel geluk gehad, en hadden we het alleen ook niet kunnen doen. Het was ontzettend fijn dat onze muziek er nog op stond, ik zou ook niet weten wat we anders hadden moeten doen. Ik wil GSM Paradise daarom nogmaals bedanken. Verder voor iedereen die misschien in deze situatie kan komen, maak altijd back-ups. Wij hebben nu geluk gehad. Ik maak in ieder geval in de toekomst wel een back-up voor de zekerheid.