Vingino Sale

We mogen weer eens optreden! En we hebben er super veel zin in! Dit keer treden we op bij het verkoop evenement van het merk Vingino: Vingino Sale. Er komen rond de 300 mensen en die mogen wij in de breedste zin van het woord entertainen. We gaan zingen, dansen en als het een beetje mee zit de evenement bezoekers ook een beetje laten dansen, zingen en rappen. Daar ligt voor ons namelijk de uitdaging. Kijk, optreden en applaus krijgen dat is natuurlijk al top, maar als je er ook nog eens voor kunt zorgen dat er een aantal mensen buiten hun comfort-zone treden en dingen doen waarvan ze 1. Niet eens wisten dat ze het konden en 2. Niet eens wisten dat ze dit ooit zouden durven.

Het optreden bij Vingino vind volgende week vrijdag plaats. Na de vrijdagmiddag vertrekt het hele personeel met bussen richting het Doelen-plein in Rotterdam, waar ook het Vingino Sale evenement zal plaatsvinden. Ze gaan in eerste instantie borrelen, opgevolgd door een buffet.

Een waar eetfestijn zal het worden heb ik begrepen. Dit is dan ook de reden dat wij niet direct na het eten zullen optreden, maar pas 2 uurtjes na het eten. Als het goed is, is het eten dan gezakt, is de energie weer terug en zijn mensen klaar voor entertainment en misschien ook wel om mee te doen.

Dit wordt het 5e evenement van de Solcrew dit jaar. We zijn Vingino dan ook hartstikke dankbaar voor de gig. Alleen zijn we er ons wel van bewust dat we veel en veel meer zouden moeten optreden om er ook werkelijk een leuk zakcentje aan over te houden. Tot nu toe is het de afgelopen 3 jaar alleen maar tijdverdrijf en hobby geweest. En eerlijk gezegd hebben we hobbies genoeg onderhand Sterker nog, de helft van de groep heeft al kinderen en kan zijn of haar tijd erg goed spenderen. Ik wil dan ook van deze mogelijkheid gebruik maken om aan te kondigen, dat ondanks we de gig van Vingino te pakken hebben, er een grote kans is dat we na dit optreden de handdoek in de ring gooien. Er is gewoonweg te weinig werk en er kot dus ook te weinig geld uit. Triest bericht op zich..Maar je kunt er wat aan doen!

Mocht je zelf een evenement hebben, wat van de hoogste vorm van kwalitatieve entertainment voorzien moet worden, of ken je niemand die daar naar op zoek is, zoek dan niet verder: De Solcrew is de juiste oplossing. Wij zullen de boeking dubbel en dwars waard zijn en willen zelfs een niet goed, geld terug garantie afgeven voor ons eerste optreden. Op deze manier stellen we onszelf kwetsbaar op, maar weten we ook gelijk dat het voor de evenement planner laagdrempeliger is om met de Solcrew in zee te gaan. Wij gaan het bovengenoemde ook op Facebook promoten om zodoende meer exposure te krijgen.

We geven niet zomaar op. Dat is niet Solcrew eigen. We gaan er nog 1 keer voor. Dan kunnen we in ieder geval zeggen dat we er werkelijk alles aan gedaan hebben om er nog een succes van te maken. Ik weet dat het moelijk zal worden, aangezien we ook best aan de “oude” kant zijn en dat er legio aan jonge zang en dan groepen zijn, maar wij zijn de enige echte Solcrew, en dat is uniek!