Zomerproef!

Als artiest leven wij niet altijd het gezondste leven. We maken lange uren en dan vooral ‘s nachts. Ook gaan we vaak naar de beste online casino‘s. Er is vaak geen tijd voor koken of een gezond prakkie, dus stoppen we met de touringcar vaak even bij een wegrestaurant. Conclusie: weinig slaap en weinig gezond eten.

Vorig jaar hebben we het echt te bont gemaakt en kwamen de klachten als vanzelf. We waren niet meer echt fit en de kwaaltjes staken de kop op. Zo erg dat we echt hadden besloten er iets aan te doen.Een mondkapje kopen en je bent zomerproef.

Via Stayhealthy kwamen we op het idee om een detoxkuur gezamenlijk op te pakken. Deze kuur beloofde een volledige reiniging en herstel van ons lichaam. In eerste instantie waren we vrij sceptisch, maar al snel waren daar de eerste resultaten. Niet alleen verloren we gewicht, we zaten ook direct beter in ons vel. We waren helderder en fitter dan ooit tevoren.

Ik denk niet dat we ooit zulke goede sets hebben gedraaid en dat we zo vol energie zaten. De detoxkuur heeft ons echt gefixed! In een zeer korte tijd voelden we ons gezond en konden we de wereld weer aan. Niet alleen fysiek werd het er beter op ook mentaal zijn we opgeschoten.

Nu hebben we besloten eens in de zoveel tijd samen ervoor te gaan. Het is niet zo dat je deze kuur continu kan blijven doen. Er moet een bepaalde periode tussen zitten voordat we weer mogen. We hebben er net weer een achter de rug en de resultaten zijn verbluffend! Wij zijn klaar voor de zomerfestivals en staan in de startblokken om Nederland te veroveren!

Mocht je zelf ook in zo’n situatie zitten dat je even wilt reinigen om weer lekker te kunnen knallen dan raden wij je de detox kuur aan. Je kan het altijd proberen en vind je het niks dan is er ook geen man overboord! Kijk voor meer informatie op Stayhealthy.nl